Atheos. Let og imponerende

665ab484cf26eeb8b1f02fb8176de57c_download-1
Thomas Bundgaard
06/12-2020
Specialized har denne gang gjort noget helt anderledes. Det handler ikke direkte om at ”vinde”. Specialized har lige som mange andre cykelbrands, ofte haft fokus på at levere hele ”the full package”, når en ny cykel lanceres; hurtigere, stivere og lettere. Denne gang fortæller de, at det primært har handlet om at skabe en cykel der giver den bedst tænkelige kørekvalitet, vejer ca. 6 kg. og skaber den ultimative cykeloplevelse.

Aethos-rammen er designet med en mere traditionel rørform, set i forhold til mange af nutidens cykler, som har et mere aerolignende look. Ved første øjekast, ligner den ikke noget der koster 0,1 mio. Men når man kommer tættere på, er den uhyggelig stilren, flot og enkelt i udtrykket. Der er masser af fine detaljer, men det mest imponerende er, hvad Specialized har perfektioneret i deres udviklingsteknologier igennem de seneste årtier og brugt i Atheos, og bragt rammevægten ned på 585 gram, (S-Works, størrelse 56cm).

Den hører klart til noget af det mest imponerende jeg personligt har oplevet. Samlede cykelvægt er på ca. 6 kg (inkl. pedaler). Desværre har jeg ikke kørt på den (endnu), men jeg fik fornøjelsen af at bikefitte vores vinder af Atheos konkurrencen, Michael Levin Bittner, og efterfølgende opleve hvordan han bogstaveligt talt savede mig midt over på et par af de hårdeste Vejle-stigning. Det var en fornøjelse at se ham komme ud af sadlen, træde hårdt i pedalerne og accelerer voldsomt derud, igen og igen. Det er der kommet en fin video ud af.

Se videoen fra dagen her. https://vimeo.com/486966361/ae43fcc07b

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype