KonkurrencePurepower

Vind for 500 kr. PurePower produkter

Nu kan du vinde et gavekort på 500 kr. til PurePower produkter, som du kan se her: www.purepower.dk. Konkurrencen er sponsoreret af PurePower. Læs

Nu kan du vinde et gavekort på 500 kr. til PurePower produkter, som du kan se her: www.purepower.dk. Konkurrencen er sponsoreret af PurePower.

Læs Thomas’ skriv og svar på spørgsmålet:

3 timers hård træning = 180g kulhydrat. Det svarer til 3 poser chews + 2 dunke sukker. (45g kulhydrat) 

Ja, det lyder af meget, men 60g kulhydrat pr. time (faktisk gerne op til 80g under cykelløb) er nødvendigt for at opretholde energiniveauet og dermed kvaliteten i træningen, også helt til slut. Måske en af de områder der undervurderes mest for cykelryttere uanset niveau. 

Hvad angår chews, så smager de godt, lette at tykke og fordøje, men vigtigst af alt frigiver de hurtigt energi og skaber ingen mavegener. Heller ikke efter tre poser 👍🏼 

Spørgsmål: Hvad er det Thomas ikke får, selv når han spiser 3 poser PurePower Chews?

Svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen

Snart er der fart på!

Opret din gratis profil i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

TCC Logo(3)
Steffen Møller
27/02-2021

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype