Energi før, under og efter træning

Benja-energi-800x400
Benjamin Justesen
08/08-2020

Energi før, under og efter træning

I denne video forklarer Benjamin hvordan man skal forholde sig til energi indtaget i forskellige situationer. Det er vigtigt at huske, at man skal lytte til kroppen, mange er bange for at indtage for lidt og indtager derfor for meget, så man ender med at blive tyk eller få ondt i maven.

OBS: The Cycling Club har en samarbejdsaftale med PurePower, så derfor vises PurePower produkter i denne artikel. Pga. den stramme lovgivning på området så skal dette betragtes som en annonce for PurePower, selvom vi ikke mener at det er en annonce.

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype