Gravelride og (mega)punktering

Dynaplugs1
Thomas Bundgaard
23/05-2020

Gravelride og (mega)punktering – What to do?

Jeg har igen været afsted på graveltræning. Faktisk er jeg blevet fuldstændig vild og tosset med gravel og jeg vil bestemt ikke afvise der kommer meget mere dette på TheCyclingclub.dk i nærmeste fremtid. Men lige i dag, skal det handle om hvordan jeg fik fikset en punktering, som jeg til at starte med troede ville koste mig et seriøst slangeskifte eller i værste fald en taxa hjem..

Efter ca. 70 km hørte jeg den velkendte vislende lyd fra mit bagdæk. Mest af alt lød det lidt som om jeg havde fået viklet en hugorm ind i baghjulet, som væser og sprutter af dig. Jeg har dog aldrig prøvet det med hugormen, så jeg tænkte det nok var en punktering. Desværre kunne jeg konstatere et stort glasskår på ca. 1 cm sidde på tværs i mit dæk. Jeg vidste at der var tale om en mega-punktering, som med stor sandsynlighed ville koste mig typeless sealant (snask) til op over begge øre, når jeg trak glasskåret ud. Det var præcist hvad der skete…

Hør på videoen nedenfor hvordan jeg blev reddet af mine dynaplugs. Har du ikke allerede dem som fast inventar i din sadeltaske, så kan jeg på det kraftigste anbefale du får det på plads.

Jeg vil påstå, at kan de fikse den punktering jeg i dag var udsat for, så kan de fikse det meste.

God træning

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype