Inspiration til jule-intervaller

Juleint
Thomas Bundgaard
22/12-2019

Inspiration til jule-intervaller

Julen kan for nogle være lige med ekstra tid på cyklen, men kan også være en svær og hårdfin balance mellem familie, hygge og træning.

Som jeg i videoen giver udtryk for, så er der ikke nødvendigvis meget mere træningstid til rådighed i julen, hvis du er familiefar med små børn. Og måske er lysten der bare heller ikke til de ekstra træningstimer. Men jeg anbefaler klart at få holdt træningen ved lige, og du kan holde godt gang i formen ved at træne hårdt og effektivt en times tid.

Jeg kombinerer bl.a. dette type træningspas med ture hvor jeg cykler mere roligt og socialt.

Hvis du er klar, effektiv og målrettet, kan du sagtens cykle dig ”glad og tilfreds” med 60 min hård træning.

Se videoen nedenfor:

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype