Kasper Asgreen og Covid19

Asgreen-og-Thomas
Thomas Bundgaard
23/05-2020

Professionel cykelrytter og Covid19

Jeg havde forleden fornøjelsen af at træne en tur med Kasper Asgreen forleden. Han så i den grad trimmet ud og virkede meget tændt på at komme i gang igen med sæsonen. Jeg fik her til eftermiddag mulighed for at fange ham via Skype til et par hurtige spørgsmål omkring den sidste periode. Træningsfokus, motivation og den nærmeste fremtid.

Desværre var Skype-forbindelsen ikke helt skarp, men håber du kan få det vigtigste med. Og en ting er sikkert, Kasper er skarp og klar til at tage hul på en hel vanvittig efterårssæson.

Spørgsmål til Kasper:

Hvor i verden har du trænet den sidste måned?

Hvad har du holdt fokus på rent træningsmæssigt?

Hvad er planerne for de næste par måneder?

Har du gjort noget specielt for at holde træningsmotivationen oppe?

Hvad er dit primære mål for 2020 sæsonen og hvorfor?


TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype