Rens dine ventiler

Ventil_benjamin
Benjamin Justesen
29/05-2020

Rens dine ventiler

Ja det kan lyde banalt, men en tilstoppet ventil i et tubeless dæk setup, kan faktisk ødelægge turen. Problemet opstår, når den flydende latex kommer op i ventilen, eller mere præcis i ventilhovedet. Der vil det med tiden størkne, og lukke ventilen til, med en del gene til følge.

Det er meget sjældent, jeg må afbryde en tur og når det sker, er det faktisk grundet en stoppet ventil, langt de fleste gange. Det kan være fordi, jeg har fået en siver, som latexen godt kan lukke men, at jeg har tabt så meget tryk, at der skal toppes op med luft. Så har jeg nogle gange oplevet, at jeg ikke kunne fylde mere luft på, da ventilen har været helt stoppet.

I videoen herunder viser jeg hvordan du med et let HACK kan rense dine ventiler.

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype