Stander til Zwift, Sufferfest, TrainerRoad eller bare Netflix.

b1826b6ac80ad7e81c67b861488661ee_TONS_laptop_stand_7664-1
Thomas Bundgaard
28/11-2020
Indoor cycling er eksploderet under covid-19, men udvalget af produkter er ikke rigtig fulgt med. Derfor har det nye danske firma Tons lavet 2 stands til henholdsvis iPad og laptops.

Produkterne er tænkt til dem, der gerne vil have et produkt, som designmæssigt kan tåle at stå i stuen, og hvor funktionen samtidig er i top.

Forhjulet kan komme helt ind under staderen så enheden kan komme så tæt på som muligt, faktisk helt ind mellem grebene på styret.

Tons er dansk og startet af designeren Kristian Krøyer, som tidligere har designet produktet for bla Libratone. Målet med Tons er at blive et premium brand indenfor indoor cycling accessories / møbler. Tons har her efter bare en måned på markedet oplevet en overraskende stor efterspørgsel fra særligt Tyskland, Holland og Belgien.

Produkterne er fremstillet på en bæredygtig måde. Både hvad angår brug af materialer men også mht. transport og overproduktion. Produkterne er fremstillet i Danmark, faktisk Aarhus, og der bruges kun FSC certificeret træ og kun hårdt træ af høj kvalitet.
Ligesom den nye S-works saddel og CeramicSpeeds titaniums pulley wheels er produkterne 3D printet. På en måde kan plastforbruget minimeres uden at gå på kompromis med styrken.

Den plast der 3D printes i er en bioplast og derfor biologisk nedbrydelig. Produkterne er “print on demand” så er fremstilles ikke flere produkter end der sælges og spildet i produktionen er minimalt. Alt sammen faktorer der reduceret produkternes carbon footprint.

Lige nu kan man købe produkterne i natur eg samt en limited edition i røget eg. Priserne starter fra €149 (ca. 1.100 kr.). Tons oplyser at der kommer flere valgmuligheder til hen ad vejen. Måske også flere andre produktvarianter – indoor cycling er jo andet end iPad og laptop stands fortæller Kristian Krøyer.

… iøvrigt er Kristian Krøyer ikke at forveksle med den Kristian Krøyer, der har GripGrab 🙂

Jeg har selv testet Tons produktet og oplevelsen er rigtig god. Dels er den nem at flytte rundt på, også mens man fx kører Zwift, hvis man vil have den lidt længere væk eller tættere på. Derudover har den et æstetisk udtryk, som gør, at den sagtens kan stå fremme, når man ikke bruger den.

Web: www.tons.bike

Instagram: tons.bike

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype