Tacx Neo hack for disc cykler.

718f63f693567d5ede34ba16aecf7236_Skaermbillede-2020-12-20-kl.-23.43.34
Benjamin Justesen
21/12-2020
Jeg har længe døjet med. at skifte imellem cyklerne på min Tacx Neo. Det skyldes at bremsekaliberen støder imod selve hjemme træneren med mit setup. Jeg har derfor været nødt til, at afmontere min bremsekaliber hver gang jeg skulle på hjemmetræneren. Det problem prøver jeg at løse i denne video.

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype