TONS cykelophæng

a3332352f9efe7d20793d6be9c18484c_billede1-1
Steffen Møller
12/01-2022
OBS: Sponsoreret indhold: Det danske firma TONS der er kendt for at producerer holdere til iPads og bærbarcomputere, som kan anvendes, når man kører fx Zwift, har udvidet sin produktportefølje et ophæng til cykler.

Vi har testet ophænget og vores konklusion er klar – det er pisse elegant lavet og super nemt at montere. Man kan vælge forskellige træsorter. Selve ophænget kan holde cykler, der har op til 56 cm brede styr og vejer op til 15 kg. Cyklen nærmest svæver og bliver ikke ridset, da den hviler på en lille pude på hver pind. Plastmatrialet er 3D printet i DK og pindene eller stokkene om man vil, er lavet i FSC certificeret træ fra europa. Der medfølger skruer og rawplugs.

Et sæt til en cykel koster fra 749 kr., som bestemt er en fair pris. Se mere på: www.tons.bike

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype