Gravel/MTB Vintersko: Shimano MW702

68d15c6badf1d5f1589e53e73cfd5fa7_Shimano-MW702
Steffen Møller
21/10-2023
Shimano’s MW702 vintersko er udviklet med en række tekniske egenskaber for at imødekomme de udfordringer, som man møder på MTB- gravelstierne i vintermånederne i Danmark.

OBS: denne artikel er ikke en anmeldelse, men skal blot læses som produktpræsentation. Du skal læse denne artikel som reklame.

Skoen er fremstillet af syntetisk læder, som er kendt for sin holdbarhed i forhold til traditionelt læder. Denne robusthed kombineres med en vandtæt GORE-TEX® membran, hvilket gør skoen egnet til fugtige og våde forhold.

En anden bemærkelsesværdig funktion er skoens indersål. Denne er foret med fleece, hvilket giver en varmebevarende effekt i koldere temperaturer. I forhold til pasform og lukning benytter MW702 et Boa L6C lukkesystem, som giver en justerbar og sikker pasform.

På ydersiden finder vi en Shimano Ultread XC gummiydersål designet til at give et godt greb på forskellige overflader. Mellemsålen, med sin lave stakhøjde, ser ud til at favorisere effektiv kraftoverførsel mellem fod og pedal. Skoen er kompatibel med SPD klamper, selvom disse ikke følger med skoen.

I sin helhed synes Shimano MW702 at være et velovervejet teknisk valg for dem, der søger en alsidig og robust vintersko til off-road cykling.

Fås i størrelse: 36 til 48

Vægt (str. 42): 405 gram

Pris: 1.999 kr., men set billigere på danske webshops.

 

Link til producent:

https://bike.shimano.com/en-EU/product/apparel-accessories/shimano-series-lsg-2022/SH-MW702.html

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype