Hvordan vedligeholder du din MTB gennem vinteren?

sportograf-115475522_lowres
Benjamin Justesen
13/12-2019

Hvordan vedligeholder du din MTB gennem vinteren?

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge, Lucas, mekaniker fra TrailSurfers i Aarhus og spurgt ham om gode råd og fif i forhold til at vedligeholde mtb’en igennem vinteren.

Hvad skal du være opmærksom på i forhold til vedligehold og slidtage omkring kæde, kassette, klinger, samt linkage systemet (fully) og naturligvis affjedringen?

Der kan være mange penge at spare, ved løbende vedligehold og samtidig sikre at du får den optimale køreglæde ud af din mtb.

Se med i videoen nedenfor.

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype