Raceweek del 2

sportograf-115462657
Benjamin Justesen
21/03-2019

Raceweek – optimal forberedelse

Når du kommer hertil, skulle alt det hårde arbejde, som træningsplanen har foreskrevet gerne være eksekveret.  Nu er det tid til at se på de sidste små forberedelser der afgør om du rammer dagen 110%.

For de fleste er der stadig et stykke tid til at sæsonens hovedmål står for døren, men det kan være en rigtig god øvelse at køre et par raceweeks-forberedelser optil nogle mindre vigtige events eller cykelløb for at gøre sig nogle erfaringer. Jo mere du kan automatisere dine forberedelser optil race-day, jo større chance er der for at du lykkedes og laver så få fejl som muligt. Det kan være lige fra at blande drikkedunke til at få pumpet det rette tryk i dine dæk.

I denne artikel vil jeg fokusere på do’s and dont’si ugen optil et løb med særligt fokus på kost, grej og mental forberedelse.

Kost:

Take away:

Spis det du plejer.

Lad være med at eksperimentere

Ekstra væske og kulhydrater

Grej:

Take away:

Tag en beslutning og hold fast.

Sørg for at cyklen er klar 7 dage før race

Test setuppet af på minimum 2-3 træningspas

Rengør og gå din cykel efter

Mental:

Take away:

Sæt dig op mentalt

Glæd dig!

Tjek vejrudsigt og vend det til din fordel.

Løbsstrategi – hårdt- eller konservativt udlæg

TCC Logo(3)

Snart er der fart på!

Opret din bruger i dag og få adgang til artikler, konkurrencer og fordele. Du får mere end 400 artikler at boltre dig i – med nye artikler hver uge.

… og prisen? Det koster ikke noget!

Relaterede indlæg

opret dig som bruger

Bliv en bedre cykelrytter

Vi tager dig med ind i den virkelige cykelverden og deler viden og erfaring med dig gennem artikler, guides og video-guides.

Mere end 400 artikler samt nye artikler hver uge

Om din favorit disciplin er MTB, race eller grus og om du kører 1-2 ture om ugen eller er A-licens rytter, så har vi med garanti artikler med inputs, tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre rytter.

Hent app’en og kom i gang i dag.

The Cycling Club Login

Indtast dit brugernavn og adgangskode, eller login med Apple- eller Google-id (forudsætter at du har oprettet din bruger med Apple- eller Google-id).

Endnu ikke medlem?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på skype